3 bloggtips

Relevanta stora bilder
Jag tycker att det är extremt viktigt att ha relevanta bilder till sitt inlägg. Sen kanske man inte alltid kan ha det, sitter man och pluggar kanske det inte är så roligt att ta bild på en mattebok eller så. Sen om det är inlägg som dessa kan man ju självklart lägga ut "orelevanta bilder" efter texten. Jag tycker dock att man ska iallafall 80% av inläggen ha relevanta bilder till inläggen. Blir så mycket roligare att läsa då. Sen är det såå tråkigt när det är små bilder på en blogg, alltså då snackar jag minibilder, typ från google. Nej dom ska åtminstonde laddas upp i 600px här på blogg.se!
 
Inte klaga över minsta lilla
Missar du bussen på morgonen, skriv inte om det på din blogg. Blir så sjukt tråkigt att läsa något surt måndagsmorgon-inlägg när man är påväg till skolan liksom. Tycker att man ska göra sina läsare på bättre humör istället för sämre!
 
Lagom med mobilbloggar 
Gillar inte bloggar som aldrig bloggar ordentliga inlägg utan bara slänger in "påväg hem" och sånt hela tiden. Sen gillar jag inte heller bloggar som uppdaterar 1-2 gånger per dag med bara välskrivna inlägg. Blir så tråkigt och stelt, lagom ska det va.
 
 
 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback